FI|EN

BeePatch Ampparilaastari

Erityisesti lapsiperheiden, luonnossa liikkuvien ja puutarhassa touhuavien on viisasta varautua mahdollisiin hyönteisten pistoihin. Mökin lääkekaapissa ampparilaastareita voi huoletta säilyttää ympäri vuoden. Ne säilyvät parhaiten normaalioloissa eli kuivassa ja huoneenlämmössä, mutta yksittäispakatut laastarit eivät hätkähdä pienestä kosteudestakaan.

Ampparilaastarit ovat kyypakkauksen kaltainen perustuote, joka kannattaa hommata lääkekaappiin varalle. Jos pistos osuu kohdalle, apu on lähellä. Varastoa ei tarvitse uusia tiuhaan, sillä pitkäikäisten ampparilaastarien säilyvyysaika on viisi vuotta. Bee Patch -ampparilaastarit eivät sisällä lainkaan lääkeaineita. Siksi ne sopivat kaikenikäisille, vauvoista lähtien. Laastarissa oleva sokeri ei imeydy kehoon, joten se soveltuu myös diabeetikoille. Jos pistoksesta seuraa voimakas allerginen reaktio, tulee välittömästi ottaa yhteys hätänumeroon. Kiireellistä apua voidaan tarvita myös tilanteessa, jossa pistoja on useita, pisto osuu suuhun, kasvoihin tai kaulaan tai kyseessä on pieni lapsi.

BeePatch - Ampparilaastari 9,90 €

Laastari mehiläisten ja ampiaisten pistojen hoitoon.

Poista ihoon jäänyt piikki, levitä iholle pistokohtaan tippa vettä tai sylkeä. Laita laastari pistoskohdan päälle tunniksi. Myrkky imeytyy ihosta laastariin ja kipu ja turvotus vähenee.

Pakkaus sisältää viisi laastaria.


 

Hinta: 9,90 €