FI|EN

Stop karkotteet

STOP tuoteperhe suojaa tehokkaasti punkkien, hirvikärpästen ja hyttysten puremia vastaan sekä karkottaa mäkärät ja paarmat.  

  • HAJUTTOMIA               
  • TURVALLISIA 
  • PITKÄKESTOISIA
  • VEDENKESTÄVIÄ

HPP Europen yhteistyökumppanina toimii Bayer konserni, jonka kehittämä ikaridiini on karkotteidemme tehoaine. Ikaridiini on Maailman terveysjärjestö WHO:n hyväksymä. Lisäksi STOP-karkotteilla on Suomen ja EU:n viranomaisten hyväksyntä. 

Punkkistop

Tehokasta suojaa punkkien puremia vastaan!

Yksittäispakattujen PunkkiSTOP-karkotepyyhkeiden käyttö on helppoa ja vaivatonta. Karkotepyyhkeellä sivellään paljaat ihoalueet ennen punkkialueilla liikkumista. Tuote karkottaa punkkeja 4-6 tunnin ajan ja se antaa suojan myös mäkäröitä, paarmoja ja hyttysiä vastaan jopa 8 tunniksi. PunkkiSTOP rasiassa on kymmenen erikseen pakattua karkotepyyhettä.

PunkkiSTOP karkotepyyhe sisältää 200 g/kg ikaridiinia. 

Ei saatavilla Suomessa tällä hetkellä.

Hinta: 0,00 €

Hirvikärpäs-Stop suihkepullo

Tehokasta suojaa hirvikärpästen puremia vastaan!

Hirvikärpäset häiritsevät metsässä liikkujia. Lennettyään vaatteille, iholle tai hiuksiin kärpänen pudottaa siipensä ja pyrkii piiloutumaan suojaiseen paikkaan. HirvikärpäsSTOP-suihke antaa 2-3 tunnin kestävän suojan hirvikärpästen puremia vastaan.

HirvikärpäsSTOP 50 ml-suihke sisältää 200 g/kg ikaridiinia. 

Ei saatavilla Suomessa tällä hetkellä.

Hinta: 0,00 €

Hyttys-Stop Super

Tehokasta suojaa hyttysiä vastaan!

HyttysSTOP Super-suihkepullo takaa rauhalliset kesäillat. Tuote antaa suojan hyttysiä vastaan 4-6 tunniksi ja karkottaa myös mäkärät ja paarmat.

HyttysSTOP Super 50 ml-suihke sisältää 100 g/kg ikaridiinia.

Ei saatavilla Suomessa tällä hetkellä.

Hinta: 0,00 €